Air FX

Wilt u voor uw gebouw een hogere attentie waarde creëren? Dan hebben wij de juiste materialen in huis voor de beste uitstraling.

Wij maken gebruik van Laser en hoog vermogen lichtbronnen ook wel Sky Las, Sky Light, Sky Beam en Sky Rose genoemd, welke speciaal door ons (door) ontwikkeld en geoptimaliseerd zijn om een zo hoog mogelijk visueel effect te creëren en te presteren onder iedere weersomstandigheid. Al deze effecten waarmee we graag de aandacht op jullie event vestigen noemen we AIR-FX

Al onze AIR-FX installaties zijn computer gestuurd en alle programma’s kunnen op ieder willekeurig tijdstip en zelfs volgens een kalender opgeroepen worden. Ook kunnen deze op afstand bediend worden zodat in geval van nood de Lasers aan of uitgeschakeld kunnen worden.

De zichtbaarheid van het effect kan oplopen tot wel 20km bij het juiste weertype. Het weertype heeft  invloed op de zichtbaarheid, wanneer de lucht strak helder is dan hebben de bundels het grootste bereik maar is de zichtbaarheid niet altijd optimaal. Wanneer het mistig is dan is het effect op korte afstand top maar op lange afstand slechter doordat de bundel niet door de mist komt. Met regen of sneeuw is alles nog magischer. Wanneer er een mooi wolkendekje hangt zul je de bundels zien reflecteren op de wolken.

Iedere set-up die wij maken is weersonafhankelijk.  De lasers en lampen zijn verwarmd, gekoeld en (regen)waterdicht.  De aansturing is voorzien van GPS, Tijdklok, Schemerschakelaar en WiFi interface waardoor deze flexibel inzetbaar en te beheren zijn. De AIR-FX systemen hebben een hibernate functie, hierdoor verbruiken ze in stand-by vaak niet meer dan 80W

Comments are closed.